<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nå er programmet til konferansen 10. april komplett. Her får du full oversikt

De siste foredragsholderne både til hovedscenen og Tech Stage er spikret til den 10. april. Nå er alt klart til det som kanskje blir vårens beste konferanse.

Allerede kommer flere norske og internasjonale foredragsholdere som Garry Kasparov, Randi Zuckerberg, Kristin Skogen Lund, Steffen Kragh og Richard Quest som konferansier.

Men de som har vært spesielt oppmerksomme har fått med seg at det så langt har vært noen hull i programmet.

– Vi har ventet med å slippe de siste foredragsholderne. Det er fordi vi ønsker å tilby tidsriktige foredrag av aller høyeste kvalitet, sier Christoffer Omberg, daglig leder i Oslo Business Forum.

Men nå er programmet komplett, og lenger ned i artikkelen kan du lese om de nyeste foredragsholderne både på hovedscenen og Tech Stage – som du kan finne i opplevelsessenteret.

Opplevelsesseenter 10. april

Dette er nyhetene på hovedscenen

På hovedscenen kommer både ekspert på kunstig intelligens, Anita Schjøll Brede, og Ulla Sommerfelt som foredragsholdere.

– Begge representerer det nye Norge på hver sine måter. Schjøll Brede har fantastisk god innsikt i teknologiverdenen og jobber med kunstig intelligens. Hun vil være et kult norsk eksempel som komplementerer Garry Kasparov på en god måte.

Til daglig jobber Schjøll Brede som adm. direktør i det London-baserte selskapet Iris.ai som er en forskningsassistent som hjelper FoU-avdelinger med å kartlegge eksisterende nedskreven kunnskap til deres innovasjonsprosjekter.

Men hvordan skaper man en kultur for innovasjon og teknologisk utvikling? For å kunne tilføre kunnskap om akkurat dette, har Omberg og teamet i Oslo Business Forum hentet inn Ulla Sommerfelt.

– Vi ser at det ofte kan være vanskelig å implementere ny teknologi i etablerte selskaper. Derfor er man også nødt til å skape en kultur for det, og her tror vi at Ulla har mye å bidra med.

Sommerfelt jobber til daglig som konsernsjef i EGGS Design. Selskapet, en sammenslåing av digitalbyrået Oslo D og Kadabra Produktdesign, spesialiserer seg på å designe løsninger og produkter som har en innvirkning på forretningsmodellen til selskapene de jobber med.

Sommerfelt jobber til daglig som konsernsjef i EGGS Design. Selskapet, med kontorer i Norge, København og Brasil og en årlig vekst på 30 prosent de siste 5 årene, spesialiserer seg på å designe løsninger og produkter som har en innvirkning på forretningsmodellen til selskapene de jobber med.

– Begge representerer mye av det Oslo Business Forum står for og er noen fantastisk dyktige foredragsholdere. De er innovative, tør å være annerledes og er ikke redde for å mislykkes. I tillegg tror jeg de er viktige bidragsytere i den teknologiske utviklingen. Derfor tror jeg det norske næringslivet har mye å lære av begge to.

Program hovedscenen

Dette er nyhetene på Tech Stage

Nå er programmet på Tech Stage også fylt opp: Med Anders Lier, Asu Deniz og Synneva Erland som moderator.

Tidligere har vi allerede lansert foredragsholdere som Kate Murphy, Rolv-Erik Spilling, Aleksander Langmyhr, Lavrans Løvlie, Ellie Dobson og Jeanette Dyhre Kvisvik. Alle skal holde åtte minutters foredrag hver om relevante tema du kan finne ut mer om her! 

– Anders Lier sitter på ekstremt mye kompetanse innen teknologi, og kan virkelig åpne øynene til deltakerne for etikken bak teknologien. For vi er alle nødt til å være etisk ansvarlige for det nye teknologiske samfunnet vi nå bygger opp.

I tillegg til Anders Lier, kommer ekspert på kunstig intelligens, Asu Denniz fra Microsoft. Hun har tidligere jobbet i IBM – blant annet aktivt med IBM Watson.

– Deniz skal blant annet hjelpe oss med å forstå hvilke utfordringer som er knyttet til kunstig intelligens, og hvordan håndtere disse utfordringene på en etisk forsvarlig måte, sier Omberg.

Moderatoren for Tech Stage er nå også i boks – og blir Synneva Erland.

– Hun skal sikre den røde tråden og er en dyktig kommunikator. Med glimt i øyet skal hun sørge for å trekke foredragene sammen slik at du får med deg det aller viktigste.

Foredragene på Tech Stage vil finne sted i pausene – som også varer lenger sammenlignet med tidligere konferanser. I pausene vil du i tillegg kunne se intervjuer med foredragsholderne i et TV-studio i opplevelsessenteret.

– Foredragene på Tech Stage vil ikke vare lenger enn åtte minutter. Det er fordi vi ønsker at deltakerne skal få med seg utrolig konkrete og gode læringspoenger.

program digital playground

 

Måtte trekke seg

Som du kanskje allerede har fått med deg, har dessverre Petter Stordalen nylig måtte trekke seg som foredragsholder.

– Det er selvfølgelig kjedelig når en foredragsholder trekker seg. Men det stiller bare enda høyere krav til at vi må levere bedre enn forventet på alle aspekter under konferansen, sier Omberg, før han legger til:

– Vi har imidlertid klart å snu oss rundt og funnet ei fantastisk god erstatter for Stordalen. Og tror Sommerfelt kommer til å prestere meget bra på scenen.