<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Future_Forecast_Logo

Future Forecast with Isabelle Ringnes

Welcome to Future Forecast with Isabelle Ringnes, the podcast where we discuss leadership, technology, and sustainability with some of the most influential leaders and entrepreneurs from around the world, such as Randi Zuckerberg, Richard Quest and more. Tune in today to hear their first-hand experiences and advice for today's leaders.

Listen to Future Forecast

Atea_Thumbnail_2000x2000-v2 (1)

Teknologi. Av og for mennesker

Det er i distriktene det skjer – ikke bare i hovedstaden! I podkasten Teknologi. Av og for mennesker blir du kjent med virksomheter landet rundt som skaper en smartere hverdag enten det er i Dyreparken i Kristiansand, fiskemerder i Midt-Norge, rakettforskning på Andøya eller omsorgshjem i Tromsø. Oslo Business Forum og Atea har truffet virksomheter som bruker teknologi for å løse problemer på nye måter.

Lytt til Teknologi. Av og for mennesker

detnyenorge

De som bygger det nye Norge

I podkasten De som bygger det nye Norge møter du ledere fra norske virksomheter som er i verdensklasse når det gjelder digital transformasjon og digitale nyvinninger.

Programleder Silvija Seres og gjestene belyser hvordan de fikk det til og hva vi kan lære av dem.

Lytt til De som bygger det nye Norge