<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Slik får du mest ut av opplevelsessenteret 10. april

Flere spennende selskaper kommer for å vise frem teknologien under konferansen «Leadership in Changing Times» den 10. april. Hva kan du forvente deg, og hvordan kan du bruke dagen best mulig?

I tillegg til flere kjente nordiske og internasjonale foredragsholdere på hovedscenen, får årets konferanse den 10. april lengre pauser som du blant annet kan bruke i opplevelsessenteret.

Når du har fylt på med kunnskap fra hovedscenen med foredragsholdere som Garry Kasparov, Randi Zuckerberg, Kristin Skogen Lund, Steffen Kragh Ulla Sommerfelt, Anita Schjøll Brede og Richard Quest som konferansier, kan du spasere rett ut i opplevelsessentret.

LES OGSÅ: Hva kan du lære 10. april? Disse temaene skal foredragsholderne gå dypere inn på! 

Der kan du blant annet finne et nettverksområde, Tech Stage – med flere norske teknologisuksesser som holder åtte minutters foredrag, live-intervjuer i vårt TV-studio med foredragsholderne fra hovedscenen og oppleve alle de spennende selskapene i opplevelsessenteret.

– Vi har valgt å ta Oslo Business Forums konferanser til et nytt nivå ved å involvere store aktører både på produksjonssiden og i opplevelsessenteret for virkelig å gi deltakerne en ny konferanseopplevelse. Nå får du alt på ett sted: Både faglig input fra hovedscenen og hands-on input fra aktuelle næringslivsaktører i opplevelsessenteret, sier prosjektleder Andreas Kustås.

LES OGSÅ: Nå er programmet til konferansen 10. april komplett. Her får du full oversikt!

 

Opplevelsessenter 10. april

 

Flere norske teknologi-eventyr kommer til Oslo Business Forum

Flere spennende selskaper kommer. Blant annet Intek, DHL, Telia, Cisco, Playfinity og Attensi som skal vise frem deler av fremtidens teknologi.

– Det er morsomt å se at partnerne velger å legge så mye ned i arrangementet for å skape en god opplevelse for deltakerne. DHL, som mange forbinder med å være en leverandør av logistikktjenester, kommer til å frakte opp mye spennende teknologi fra sitt innovasjonssenter i Tyskland, sier Marius Wang, partneransvarlig i Oslo Business Forum.

Han forteller at det vil være mye aktivitet i opplevelsessenteret gjennom hele dagen.

– Det kommer til å være alt fra dronerace til roboter som serverer kaffe.

LES OGSÅ: Lyst til å utvide nettverket ditt? Slik går du frem under «Leadership in Changing Times»

 

Teknologi du kan ta og føle på

Intek

Felles for alle selskapene som deltar på konferansen er at de har med seg teknologi du som deltaker kan ta og føle på. Men hva slags teknologi er det selskapene egentlig tar med seg?

Har du fått med deg roboten som serverte Kvikk Lunsj til statsminister Erna Solberg? Det var nemlig roboten til Intek på Raufoss. Det norske robotselskapet kommer til Oslo Business Forum sammen med flere av sine roboter.

– Til konferansen 10. april tar vi med en kollaborativ robot som kan servere deg sjokolade, og noen AGV-er (automated guided vehicles) som deltakerne får se på nært hold, sier Anita Hager, adm. direktør i Intek.

En AGV er nemlig et kjøretøy som kjører på egenhånd med et kart over området den kjører. Under konferansen gjennomfører Intek en konkurranse hvor du kan vinne en AGV.

 

Nyeste innenfor «gamified» opplæring og trening av ansatte

Attensi kommer også på konferansen med den aller nyeste teknologien de leverer.

– Vi gleder oss til å være med på Oslo Business Forums konferanse igjen. Det er et arrangement vi er stolte av å ha vært med på å støtte fra starten av. I opplevelsessenteret den 10. april ønsker vi at alle skal få øynene opp for hvilke muligheter man har med simuleringsbasert trening, sier Anne Lise Waal, adm. direktør i Attensi.

Hun forteller at Attensi kommer til å stille med et stort utvalg av løsningene deres og vil vise frem det aller siste av «gamified» opplæring og trening av ansatte.

– I tillegg vil vi også stille med en full VR-rigg hvor vi vil arrangere en storslått konkurranse gjennom dagen med flotte premier. Vi håper å gjøre oss bemerket i opplevelsessenteret og oppfordrer alle som er nysgjerrige på hva vi driver med å komme innom for en prat.

 

Gjør utelek gøy igjen

Playfinity

Også mer forbrukerrettet norsk teknologi tar seg turen til The Qube 10. april. Det norske selskapet Playfinity, som er stiftet av fem fedre, skal vise frem sin teknologi til det norske næringslivet.

– Vi skal gjøre det gøy å leke ute igjen. Det skal vi gjøre ved å skape en god opplevelse med teknologi som allerede eksisterer, nemlig mobiltelefonen, sier Henrik Stub Aune i Playfinity.

Playfinity bruker teknologi til å få barn og voksne fra åtte til 100 ut i fri lek.

– Sensoren sender Bluetooth-signaler til mobiltelefonen når den oppdager aktiviteter den er trent på å oppdage. Dette kan være et ballkast, et mottak, en høyde etc. Appen på mobilen vil da gi fra seg en kaste- eller mottakslyd og gi poeng for dette.

 

For å bruke tiden mest mulig effektivt har Wang noen konkrete stalltips

Nå gleder Wang og resten av teamet i Oslo Business Forum seg til å ta imot deltakerne under konferansen.

– På The Qube ligger virkelig forholdene til rette for å skape en magisk konferanse for både foredragsholdere og deltakere.

Dette er hans stalltips til å få mer ut av dagen:

1. Last ned Brella

– Last ned Brella i forkant av konferansen. Her kan du allerede før konferansen avtale møter med deltakere du ønsker å komme i kontakt med. Usikker på hvordan du gjør det? Her får du oppskriften! 

2. Orienter deg selv

– The Qube er gigantisk. Når du ankommer konferansen vil jeg anbefale at du tar deg en titt rundt i opplevelsessenteret for å finne ut hva du ønsker å se og gjøre gjennom dagen.

3. Sjekk ut programmet på Tech Stage og Business Talks

– Sjekk også ut programmet på Tech Stage og Business Talks og finn ut hvem som snakker når. Da kan du disponere tiden i pausene best mulig. Det er utrolig mange spennende profiler som holder foredrag i pausene, så her er det mye som er verdt å få med seg.

4. Besøk startup village og samarbeidspartnerne

– Dra på besøk til vår egen startup village i opplevelsessenteret og resten av samarbeidspartnerne våre. Kanskje du finner noe teknologi blant dem som kan hjelpe deg og ditt selskap?