<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Disse fem podkastepisodene har dere lyttet mest til

Med 55 0000 lyttere i januar nådde Norges mest populære teknologipodkast nye høyder. Her finner du lytterfavorittene.

Denne uken publiserte Oslo Business Forum episode 70 av podkastserien 'De som bygger det nye Norge'. Hvilke episoder har fått flest nedlastinger? Og hva har de snakket om?

Under finner du oversikt over de fem mest populære episodene:

Nr. 1: Rune Bjerke (DNB): Derfor bør du begynne med «gi-slipp-ledelse»

Er du klar for litt dårligere saksdokumentasjon og litt flere hastevedtak? Ifølge toppsjefen i DNB er «gi-slipp-ledelse» nødvendig for å få ting til å skje raskt nok.

Nr. 2: Ole Petter Nyhaug (Opinion): Hva blir de største trendene i 2018?

Hvilke overraskelser fikk vi i 2017 og hva vil vi se mer av i 2018? Silvija Seres har invitert partner i analysebyrået Opinion, Ole Petter Nyhaug for å snakke mer om dette.

Nr. 3: Jostein Magnussen (Netlife Research): Tre tips til å forstå kundenes behov

– Alle gründere og store bedrifter har utrolig mye å gå på, når det kommer til å lære seg og forstå hvordan folk egentlig tenker, forteller gründer av Netlife Research Jostein Magnussen i denne episoden.

Nr. 4: Dag Arthur Aasbø (Borregaard): Hvordan skape kultur for livslang læring?

Hvordan kan et stort norsk industriselskap gjennomgå omfattende teknologiske omveltninger uten at noen mister jobben? Borregaard har funnet oppskriften. Hør episoden her.

Nr. 5: Toril Nag (Lyse): Hvordan innovere og digitalisere virksomheten?

Alle vil digitalisere, men ikke alle får det til. Her gir Toril Nag sine beste tips til hvordan du kan effektivisere digitaliseringen.