<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Atea_Thumbnail_2000x2000-v2 (1)

Teknologi. Av og for mennesker

Det er i distriktene det skjer – ikke bare i hovedstaden! I podkasten Teknologi. Av og for mennesker blir du kjent med virksomheter landet rundt som skaper en smartere hverdag enten det er i Dyreparken i Kristiansand, fiskemerder i Midt-Norge, rakettforskning på Andøya eller omsorgshjem i Tromsø. Oslo Business Forum og Atea har truffet virksomheter som bruker teknologi for å løse problemer på nye måter.

Lytt til Teknologi. Av og for mennesker

lederlunsj

Lederlunsj

I denne podkastserien samler Oslo Business Forum og Jan Fredrik Bjørntedt tre anerkjente ledere for å drøfte utfordringene dagens ledere står overfor.

I Lederlunsj skal «ekspertrådet» komme frem til det de tror er de beste løsningene på utfordringene du står i hver eneste dag. Hvilke løsninger de kommer frem til? Og hvordan kan de hjelpe deg?

Lytt til Lederlunsj 

detnyenorge

De som bygger det nye Norge

I podkasten De som bygger det nye Norge møter du ledere fra norske virksomheter som er i verdensklasse når det gjelder digital transformasjon og digitale nyvinninger.

Programleder Silvija Seres og gjestene belyser hvordan de fikk det til og hva vi kan lære av dem.

Lytt til De som bygger det nye Norge