<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lyst til å utvide nettverket ditt? Slik går du frem under «Leadership in Changing Times»

 

Nettverksbygging er en av de desidert beste grunnene til å dra på konferanser. Men ofte kan det være svært tilfeldig hvem du treffer. Under «Leadership in Changing Times» får du bedre muligheter til å bygge nettverket strategisk ved hjelp av «Bisnode Networking Area».

Den 10. april braker det løs for konferansen «Leadership in Changing Times» i The Qube. Hit kommer flere norske og internasjonale foredragsholdere som Garry Kasparov, Randi Zuckerberg, Kristin Skogen Lund, Steffen Kragh og Richard Quest som konferansier.

Med utvidede pauser fra programmet på hovedscenen, får årets deltakere enda flere valgmuligheter.

Besøk spennende selskaper i opplevelsessenteret. Hør foredragene på Tech Stage. Se live-intervjuer med foredragsholderne fra hovedscenen i vårt TV-studio, eller bruk tiden til nettverksbygging ved hjelp av «Bisnode Networking Area». 

– Ønsker du å bruke mye tid på sistnevnte, har vi lagt mye bedre til rette for dette den 10. april, enn på konferansen 2. november i fjor, sier Andreas Kustås, prosjektleder i Oslo Business Forum.  

Tilrettelegger for organisert nettverksbygging

Suksessen med nettverksbygging fra konferansen 22. mars 2017, gjentas nemlig også under «Leadership in Changing Times».

– En av de største grunnene til å reise på konferanser er å treffe nye mennesker. Under Oslo Business Forum kommer det utrolig mange spennende deltakere, men det er ofte veldig tilfeldig hvem man treffer på og hva man får ut av minglingen i pausene. Dette har vi nå gjort noe med, sier Christoffer Omberg, daglig leder i Oslo Business Forum.

Gjennom «Bisnode Networking Area» vil deltakerne få mulighet til å booke møter på et av de nummererte bord før eller under konferansen.

– Tre til fire uker i forkant av konferansen vil man kunne bli koblet opp med sin LinkedIn-profil til en nettverksapplikasjon som heter Brella. Her vil man kunne se hvem som kommer og booke relevante møter med andre relevante deltakere.

Med dette verktøyet tilrettelegges det for nettverksbygging mellom deltakerne før, under og etter konferansen. Det kan faktisk føre til at du kan finne din neste investor, samarbeidspartner eller kunde.

Klikk deg inn her for å registrere deg i Brella! Får du spørsmål om å legge inn kode for å koble deg opp mot konferansen? Da er det bare å skrive inn «obforum» i kodefeltet – så er du plutselig registrert!

Men hvordan fungerer egentlig systemet?

  1. Koble deg opp i vår nettverkingspool med din LinkedIn-profil på 1-2-3.
  2. Se navn, bilde, stillingstittel og bedrift på de andre som kommer på konferansen.
  3. Book møter før eller under konferansen på et av de 35 nummererte bordene i opplevelsessenteret.
  4. Møt opp til avtalt tid og møt relevante personer og bedrifter for deg.

Klikk deg inn her for å registrere deg i Brella! Får du spørsmål om å legge inn kode for å koble deg opp mot konferansen? Da er det bare å skrive inn «obforum» i kodefeltet – så er du plutselig registrert!