Dette er gjestenes høydepunkter fra konferansen

 

De fikk begge selfie med Gary Vaynerchuck og fikk ståpels av Thomas Anglero. Dette sier gjestene om Oslo Business Forum 2017.

colosseumDet var premierestemning da Oslo Business Forum forvandlet Colosseum i Oslo til en spennende og annerledes konferansearena. Med rød løper, pressevegg, fakler og en Tesla, var det litt av et blikkfang som møtte deltakerne. I salen fikk de også et unikt åpningsshow fra 16 projektorer som er plassert rundt i den kjente kuppelen.

— Oslo Business Forum fortsetter å imponere meg, forteller kommunikasjonsrådgiver Hans-Petter Nygård-Hansen.

Fikk selfie med Gary Vaynerchuk

Han var en av de heldige kapret Gary Vaynerchuk til en selfie. Det gjorde også Silje Urke Antonsen som er digital rådgiver i Hensikt. Antonsen forteller at det var morsomt å ta et bilde med den kjente sosiale medier-eksperten. 

— Nå er man en av dem som har selfie med Gary.  At han tar seg tid til det og skjønner verdien av det sier jo også litt, ler hun og fortsetter:

— Jeg har fulgt Gary en stund og sett mye av det han legger ut. Jeg fryktet jo da at jeg skal ha «sett alt før», men der tok jeg feil. Han er en historieforteller i verdensklasse. Han skyter fra hofta og er ekstremt tydelig.

Nygård-Hansen er enig og forteller at han ble positivt overrasket over amerikaneren.

—  Jeg trodde Gary var en entertainer full av «fuck» og «onelinere». Men han overrasket meg og var «grisebra», smiler Nygård-Hansen.

Fikk «gåsehud» av Thomas Anglero

Dette var ikke den eneste overraskelsen for gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem. Thomas Anglero fra IBM imponerte ham også.

— Det å kjøre et så følelsesladd innlegg på en sånn type lederkonferanse gir meg gåsehud bare jeg snakker om det nå. Det er sjelden vare for undertegnede og endel andre mannfolk som satt i salen, forklarer han.

Antonsen mener Oslo Business Forum muligens er en av landets beste på å hente inn gode og relevante foredragsholdere. Hun trekker også frem Anglero som et av dagens høydepunkter.

— For et fantastisk foredrag av Thomas Anglero fra IBM. Det var rett og slett digg!

Hun syns konferansen har vært verdifullt og trekker frem foredraget til PwC med Helene Holand og Karin Frost som det mest faglige.

— PwC sitt innlegg var kanskje det mest konkrete da de viste til hvordan de jobbet strategisk med å kartlegge ansattes verdier med tanke på endring av kultur. Det var dette som satte mest faglig inntrykk. Her noterte jeg så blekket sto i været.

Dette er den tredje konferansen til Oslo Business Forum. Nygård-Hansen har vært på dem alle og forteller at det har blitt en tradisjon.

— Det ble gåsehud og det ble bedre enn forventet, men jeg har aldri vært så «pissatrengt» på noen annen konferanse før, forteller han.

Logistikkutfordringer

Daglig leder i Oslo Business Forum, Christoffer Omberg forteller at de var forberedt på at det var litt lite fasiliteter på Colosseum.

— Den eneste muligheten for oss til å hente Gary Vaynerchuk til Norge var å legge konferansen til 2. november. Da var Colosseum eneste ledige lokale i Oslo. Det er et fantastisk sted, men gir store logistikkutfordringer, spesielt på konferanser. Vi gleder oss til å arrangere neste konferanse på The Qube, hvor forholdene virkelig ligger til rette!