Er du klar? Slik blir konferansen 2. november

 

Når lysene tennes 2. november skal norske næringslivsledere få viktige innspill fra noen av de beste i verden. Her finner du programmet til Oslo Business Forum.

Hva må til for at dagens ledere skal møte de teknologiske utfordringene fremtiden har å by på?

Om en drøy uke skal ledere fra hele Norge komme litt tettere på dette svaret. Da fylles setene i Colosseum opp og høydepunktene står i kø når konferansen:  «Technology, Marketing and Leadership» sparkes i gang.

– Det kommer til å bli en helt fantastisk dag, vi gleder oss til å gi deltakerne faglig påfyll og mye motivasjon, forteller daglig leder og gründer bak Oslo Business Forum, Christoffer Omberg.

— Oslo Business Forum blir en opplevelse helt utenom det vanlige

I høstens program finner du en rekke profilerte foredragsholdere med lange merittlister bak seg. Disse skal gi deltakerne kunnskapen og motivasjonen de trenger til å møte morgendagen i dag.

  • Vil du se hele programmet? Trykk deg inn her

Et av høydepunktene blir når seriegründer, digitalguru og kultfiguren Gary Vaynerchuk entrer scenen. Den karismatiske amerikaneren er en av verdens fremste på digital markedsføring og 2. november vil han dele sine beste tips med de fremmøtte.  

– Det kommer til å bli en opplevelse helt utenom det vanlige. Gary Vaynerchuk er en person som sjeldent beveger seg mot våre landegrenser og kommer endelig hit for å inspirere oss, har Thomas Moen tidligere uttalt til obforum.no.

  • Vil du bli bedre kjent med Thomas Moen? Tidligere denne uken publiserte vi et portrettintervju med Moen. Les det her.

Moen er også mannen som har fått kveldens viktigste oppgave. 2. november 2017 står han på scenen som konferansier under Oslo Business Forum.

— Jeg er så gira, stolt og glad for at jeg får lov til å guide ledere og næringslivet inn i en forrykende miks av inspirerende folk som jeg tror kan være med å påvirke businessen deres de neste ti - tjue årene, avslutter Moen.

Slik blir dagen

09:00 – Velkommen
09:05 – Anita Krohn Traaseth
09:35 – Silvija Seres og paneldebatt

10:07 – BankID (sponsor)

10:15 PAUSE (30 minutter)

10:45 – Johan Brand
11:12 – Karin Frost & Helene Holand
11:32 – Sven Thaulow
11:52 – Presentasjon OBF2018

12:00 PAUSE (60 minutter)

13:00 – Berit Svendsen
13:28 – Jan Grønbech
13:50 – Thomas Anglero

14:15 PAUSE (30 minutter)

14:45 – Gary Vaynerchuk

  • Har du spørsmål til konferansen? For mer informasjon og program, klikk deg inn her.