<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Oslo Business Forum er utsolgt — samler 3000 deltakere

En uke før dørene til høstens viktigste næringslivskonferanse åpner, er billettene til arrangementet revet vekk.

26. september står 3000 beslutningstakere klare til å delta på Oslo Business Forums største arrangement noensinne. Her møtes ledere fra hele Nord-Europa for å diskutere fremtidens teknologi og bærekraft. Daglig leder og gründer i Oslo Business Forum, Christoffer Omberg, forklarer at konferansens store høydepunkt er den tidligere amerikanske presidenten, Barack Obama,

– Vi jobber kontinuerlig for å skape mest mulig verdi for våre deltakere. President Obama utfyller programmet strålende med tanke på at han ledet USA i en periode verden har gjennomgått en digital transformasjon, sier han.

Har vært tett på næringslivet for å finne hvilke utfordringer de står overfor

I løpet av de siste to årene har Omberg og resten av de ansatte i Oslo Business Forum snakket med hundrevis av bedriftsledere, gründere og opinionsledere for å finne ut hvilke utfordringer de står overfor.

— Disse utfordringene resulterte i temaet «The Future of Technology and Sustainability» med undertittelen «Scandinavia 4.0: The Nordic path towards the new economy». Den 26. september vil kunne være et viktig startskudd for selskaper som ønsker å sette i gang med endringer. Mens det for organisasjoner som allerede er i gang, vil konferansen inneholde mange gode tips og råd, forklarer Omberg.

Konferanse-sjefen forteller at interessen for Oslo Business Forum aldri har vært større og lover alle deltakerne en dag helt utenom det vanlige.

Lær av de beste
President Obama inngår i programmet sammen med internasjonalt anerkjente foredragsholder som MIT-professor Andrew McAfee; Programleder i CNN, Richard Quest og Oxford-foreleser Dr. Chris Kutarna. I tillegg til de internasjonale foredragsholderne, kommer også norske næringslivspersonligheter til å stå på scenen. NHH-forskere Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pederesen, Tech-ekspert Silvija Seres og Nordeas Thina Saltvedt står også på programmet.

 

Sjekk ut programmet for årets konferanse her.

Oslo Business Forum avholdes den 26. september på X Meeting Point og er en del av Oslo Innovation Week 2018.