<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

#1: Bruker beacons for å skape fremtidens dyrepark

– Nå skal vi fore sjimpansene. Det står ikke i programmet, men siden du er i nærheten er du hjertelig velkommen!

Med over 1 million besøkende hvert år er Dyreparken avhengige av en form for fornyelse slik at gjestene kommer tilbake. Med beacons koblet til en app, får besøkende i Kristiansand Dyrepark umiddelbare meldinger om ekstra opplevelser, forklarer markeds- og kommunikasjonsdirektør Anniken Bjørnstad Schjøtt.

I denne episoden av «Teknologi av og for mennesker» snakker vi med kommunikasjonsdirektør i Dyreparken Anniken Schjøtt og Svein Mork Dahl, rådgiver i Agder Innovasjon, om innovasjon og bruk av teknologi innenfor reiseliv.

– Det handler om å verdiøke opplevelsen ved hjelp av teknologi. Derfor har vi blant annet plassert over 200 beacons i Dyreparken som gir oss innsikt i hva folk gjør og hva deres favorittattraksjoner er. Teknologien skal være med å tilpasse produktet, slik at du som gjest i Dyreparken får opplevelser som er tilpasset deg, sier Bjørnstad Schjøtt. 


Sharing is caring:


Join 3,000 others at our next conference on September 23-24, 2020