#08 Sverre Tyrhaug: Hvordan skape høypresterende og tillitsfulle team?

Hvordan bygger man en kultur med minimal intern politikk, høy moral, høy produktivitet, lav turnover og en kultur der alle trekker i samme retning?

E08_Teaser_Sverre_Tyrhaug_NY


Dagens gjest Sverre Tyrhaug, er Managing Partner i et av landets ledende advokatselskap, nemlig Thommessen. Nylig vant firmaet Mergermarkets «European M&A Awards» som kårer Europas fremste rådgivere innen fusjoner og har stått for flesteparten av børsnoteringene på Oslo Børs det siste året.

Som øverste leder av et selskap med svært dyktige kunnskapsarbeidere har Sverre jobbet strategisk med å bygge gode team som skaper en unik prestasjonskultur.

- Jeg tror veldig på at tiden hvor den individuelle langrennsløperen vant er over. Det er teamet som gjelder, forteller Sverre i podkast-episoden.


Lytt til podkasten her:

 

I denne podkast-episoden kan du høre mer om:

  • Hvordan har de gått frem i Thommessen for å bygge tillit i team?
  • Hvordan skaper man en kultur der det er takhøyde for konstruktive og lidenskapelige faglig diskusjoner uten at det blir personlig uenighet og konflikt?
  • Hva slags verktøy og oppfølging trenger kunnskapsarbeidere for å prestere optimalt i tverrfaglige team?

    Avslutningsvis i episoden avslører Sverre hvordan man kan gå strukturert til verks for å sette ambisiøse mål – og nå dem. Gjennom et system de har brukt de siste årene.

    Episoden kan du høre overalt der du hører podkast, på Spotify, iTunes eller i spilleren ovenfor. Husk å abonnere for å få kommende episoder rett inn i spilleren din.

    Tusen takk til programleder Tor Haugnes og vår samarbeidspartner All In.


Abonner på podkasten her:

Listen-on-Spotify-badge-button
US_UK_Apple_Podcasts_Listen_Badge_RGB