#07 Sigurd Granmark: 10 tips for å motivere og lede ansatte under pandemien

Hvordan motiverer man ansatte for en ny runde med hjemmekontor og nedstengninger? 

E07_Teaser_Sigurd_Granmark

 

I denne episoden har vi invitert med Sigurd Granmark, gründer og daglig leder av lederutviklingsselskapet All In. Han har ledet olympiske mestere, verdensmestere, toppledere i internasjonale bedrifter og selv hatt lederansvaret i et stort, internasjonalt konsern.

I episode 7 av podkasten ‘All In med Oslo Business Forum’ har han blitt utfordret til å komme med 10 tips for motivere og lede ansatte under pandemien.

Lytt til podkasten her:


- Jeg kan ikke skjønne hvilket selskap som bør ha mer enn to internmøter om dagen. I det folk begynner å vite at det er det jeg har tilgjengelig, da begynner møtene å bli ganske dyrebare, agendaen ganske god, hvem jeg innkaller begynner å bety noe og og hva jeg deltar på begynner å bety noe, sier blant annet Sigurd i episoden.

I podkasten forteller han om hvorfor du ikke bør være redd for å sette krav og mål, også under korona-perioden. 

Sigurd avslører også hvordan den optimale hjemmekontor-dagen kan se ut for hver ansatt og hvordan du som leder kan legge til rette for denne dagen for hver medarbeider. 

Avslutningsvis avslører Sigurd hvorfor det er viktig for en leder å lese seg opp på Stockdale Paradox. Ifølge Sigurd er dette helt avgjørende for en leders suksess, spesielt i disse omstendelige tider.

Episoden kan du høre overalt der du hører podkast, på Spotify, iTunes eller i spilleren ovenfor. Husk å abonnere for å få kommende episoder rett inn i spilleren din.

Tusen takk til programleder Tor Haugnes og vår samarbeidspartner All In.

Abonner på podkasten her:

Listen-on-Spotify-badge-button
US_UK_Apple_Podcasts_Listen_Badge_RGB