#05 Ståle Solbakken: Lederfilosofien til Norges nye landslagstrener

I desember 2020 ble det klart at Ståle Solbakken blir ny landslagssjef for Norges herrelandslag i fotball. Forventningene er store og Norges befolkning drømmer nå om et sluttspill for første gang siden 2020. Men hvordan er Ståle som leder?

HubSpot Video


Ståle Solbakken har hatt en fantastisk karriere med mange opp- og nedturer. Fra å starte trenerkarrieren i Ham-Kam som fører til direkte opprykk på første forsøk blir han etter hvert ansatt i Nordens største klubb, FC København, som han har hatt stor suksess med over to lengre perioder. Han har også vært innom Køln i Tyskland og Wolverhampton i England, uten stor suksess.

Dog er det ingen tvil om at Ståle Solbakken er en fantastisk fotballtrener og manager. Entusiasmen rundt Norges fotballandslag er større enn den har vært på lenge.

Fotball er interessant for mange, men det er ikke det vi skal dekke i denne podkasten. Det finnes det mange andre gode arenaer for.

I denne episoden av podkasten 'All In med Oslo Business Forum' vil du høre mer om:

  • En landslagstreners ledelsesfilosofi
  • Hvordan få individualister til å opptre som et lag
  • Hvordan bearbeider han motgang og nederlag - når laget han trener taper en kamp?


    Lytt til podkasten her:

    Listen-on-Spotify-badge-buttonUS_UK_Apple_Podcasts_Listen_Badge_RGB


Likte du denne podkasten? Følg oss gjerne på Spotify, iTunes eller der du lytter til podkaster og gi oss en tilbakemelding. Det hadde vi satt utrolig stor pris på.

Tusen takk til programleder Tor Haugnes og vår samarbeidspartner All In