#03 Harald Magnus Andreassen: Utsiktene for norsk økonomi i 2021

Da Norge stengte ned landet i mars 2020 fikk dette massive følger, også for norsk økonomi. Kronen nådde et historisk bunnivå i mars og arbeidsledigheten nådde på et tidspunkt nesten hele 15%.

Nesten ett år senere, i januar 2021, har boligprisene økt betraktelig, godt hjulpet av den lave styringsrenta, arbeidsledigheten har blitt kraftig redusert og kronen har styrket seg betraktelig.

Men hvordan er utsiktene for norsk økonomi i 2021? Det skal vi snakke med dagens gjest om, Harald Magnus Andreassen, sjeføkonom i Sparebank 1, og en av landets ledende økonomer.

Hva har unntaksåret 2020 betydd og hvordan har det blitt håndtert av myndigheter og næringsdrivende? Hva er Harald Magnus sitt syn på krisepakkene introdusert i 2020 og de utsatte næringene innen hotell, restaurant, underholdning og reiseliv? Hvordan har pandemien påvirket arbeidsmarkedet og hva er utsiktene for dette inn mot 2021?

Alt dette dekker vi i episode 3 av podkasten 'All In med Oslo Business Forum':


Likte du denne podkasten? Følg oss gjerne på Spotify, iTunes eller der du lytter til podkaster og gi oss en tilbakemelding. Det hadde vi satt utrolig stor pris på.

Tusen takk til programleder Tor Haugnes og vår samarbeidspartner All In.