#14 Silvija Seres: 10 bud for å lykkes med digitalisering

Norge må innføre 10 databud for å henge med i timen. Det mener Silvija Seres, dagens gjest i podkasten ‘All In med Oslo Business Forum’.

- Det er på tide at vi alle blir teknologi-opportunister. Teknologi er bare et verktøy. Det er opp til oss å bestemme hvordan den skal endre samfunnet og livene våre, forteller Silvija Seres i den splitter nye podkast-episoden.

I podkast-episoden er Silvija Seres hentet inn for å diskutere fremtidens oljeeventyr. Silvija er aktuell med sin nye bok “Staten og Dataen” der hun skriver om den lynraske teknologiske utviklingen og hvordan staten Norge skal holde følge.

- Det har vært for lite refleksjon over hvor mye vi blir endret og hvor mye vi styrer endringen selv med tanke på ny arbeidskultur. Derfor har jeg skrevet disse 10 databudene, forteller Silvija i episoden.


I denne podkastepisoden kan du blant annet høre mer om:

  • Hvorfor vi må spre en fremoverlent kultur med nødvendig risiko.
  • Hvorfor vi må ha en hensiktsmessig utbygging av infrastruktur (bredbånd, 5G etc) for å kunne utnytte data på en god måte.
  • Hvorfor livslang læring, hvordan man skape det i praksis og hvorfor ledere må feire ansatte som lærer seg nye ting.

    .. og masse, masse mer.

    Lytt til podkasten her:


Episoden kan du høre overalt der du hører podkast, på Spotify, iTunes eller i spilleren ovenfor. Husk å abonnere for å få kommende episoder rett inn i spilleren din.

Tusen takk til programleder Tor Haugnes og vår samarbeidspartner All In.

Abonner på podkasten her:

Listen-on-Spotify-badge-button
US_UK_Apple_Podcasts_Listen_Badge_RGB