<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hvor er det nødvendig å drive forandring? Og hva er de viktigste rådene til gründere? I dagens episode møter du gründeres «supermentor», Trond Riiber Knudsen.

— Nå ligger det en spennende rolle i skjæringspunktet mellom de store selskapene og startup-verden, forteller han.

Trond Riiber Knudsen er grunnlegger og administrerende direktør i TRK Group AS. Et Oslo-basert investerings- og rådgivningsfirma med fokus på aktivt eierskap og rådgivning. Noen av selskapene i porteføljen er, Otovo, Nabobil.no, Key Butler (tidligere Lotel) og No Isolation.

Han er utdannet sivilingeniør fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), og har en MBA fra Harvard Business School.

Riiber Knudsen var tidligere senior partner og medlem av Leadership Group i McKinsey & Company, med ansvar for McKinsey's Marketing & Sales praksis. I tillegg har Trond blant annet ledet utviklingen av McKinseyes opplærings- og ledelsesprogrammer.

I episode #65 av podkastserien ‘De som bygger det nye Norge’ møter du engleinvestor, Trond Riiber Knudsen. Sammen med Silvija Seres snakker de om gründerskap, behovet for endring og hvilken retning endringene tar — og bør ta. Du kan også få med deg hans beste råd til gründere.

Her finner du de fem mest populære podkastepisodene fra 'De som bygger det nye Norge'

Følg oss på:

Facebook, Instagram, Twitter , LinkedIn og obforum.no


Sharing is caring: