<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hvordan utvikler man og tar i bruk nye løsninger på sosiale og samfunnsmessige problemer? I dagens episode svarer grunnleggeren av Partnership for Change, Ingrid Stange på dette.

— Tanken er at man skal finne en økonomisk bærekraftig løsning, forteller Stange.

Ingrid Stange er en av dem som startet Norges første Montessoriskole. Hun er også grunnlegger og leder av den norske ideelle organisasjonen Partnership for Change (PfC). Organisasjonen arbeider for å sikre kvinner og unge økonomisk uavhengighet, for å bidra til bærekraftige samfunn både — økonomisk, sosialt og miljømessig. 

Stange har lang erfaring fra strategisk ledelse, investeringsvirksomhet, filantropi og står bak flere samfunnsnyttige stiftelser. Hun har en MBA fra UC Berkeley og NHH.

I episode #62 av podkastserien ‘De som bygger det nye Norge’ møter du gründer av PfC, Ingrid Stange. Sammen med Silvija Seres snakker de om sosialt entreprenørskap, venture filantropi og hvordan det fungerer i praksis. Hun deler også sine beste råd til sosiale entreprenører og investorer.

Her finner du de fem mest populære podkastepisodene fra 'De som bygger det nye Norge'

Følg oss på:

Facebook, Instagram, Twitter , LinkedIn og obforum.no


Sharing is caring: