<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hva kjennetegner en av Norges beste arbeidsplasser? Og hvordan jobber landets største IT-konsulentselskap med innovasjon og endring? I episode #79 møter du Sopra Steria-sjef, Kjell Rusti.

— Vi har jobbet veldig mye med kunnskapsdeling og kunnskapsforvaltning. Vi har til og med et eget internt motto som vi kaller «Power of Sharing», forteller Rusti.

For andre året på rad ble Sopra Steria kåret til Norges beste arbeidsplass av Great Place To Work. I dagens podkastepisode kan du høre hvordan de har klart å skape en arbeidsplass som gjør at de nok en gang vinner kategorien for store selskaper.

Du kan også høre mer om hvordan de har klart å skape endring og innovasjon i store selskaper, hvordan de jobber med å tiltrekke seg de beste talentene og hvordan de utfordrer kundene til å ta bedre og mer fremoverlente valg.

Rusti er utdannet cand. scient. fra universitetet i Oslo og siviløkonom fra BI. Rusti er utdannet cand. scient. fra universitetet i Oslo og siviløkonom fra BI. Siden 1998 har han vært administrerende direktør for Sopra Steria i Norge, og fra 2006 har han også ledet Sopra Sterias virksomhet i Skandinavia. 


Sharing is caring: