<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hvordan kan du utnytte mulighetene i gamification? Og hva er forskjellen på game science og gamification? I dagens episode møter du gründer av sjakk-appen Play Magnus, Kate Murphy.

— Gamification er ekstremt mektig. Mange selskaper bruker det til å rekruttere og finne de beste og smarteste søkerne. Muligheten med crowdsourcing på toppen av gamification gjør det hele veldig kraftfullt, forteller Murphy.

Hun er medgründer og administrerende direktør i Play Magnus. En sjakk-app hvor du kan spille mot sjakkgeniet Magnus Carlsen og samtidig lære om spillet gjennom en serie med opplæringsvideoer. Selskapet har som mål å engasjere unge mennesker gjennom digitale produkter ved hjelp av sjakk som et primært verktøy.

Murphy er født og oppvokst i Canada, men kom til Norge i 2012. Hun har en MBA fra Queen’s University i Kingston, Ontario

I episode #68 av podkastserien ‘De som bygger det nye Norge’møter du medgründer av Play Magnus, Kate Murphy. Sammen med Silvija Seres snakker de om sjakk, «magnuseffekten» og om mulighetene som ligger i gamification. Du kan også høre hennes perspektiver på hva som er våre norske fordeler.

Her finner du de fem mest populære podkastepisodene fra 'De som bygger det nye Norge'

Følg oss på:

Facebook, Instagram, Twitter , LinkedIn og obforum.no


Sharing is caring: