<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hva mener Norges statsminister at vi er best til? Og hva mener hun er begrensende for innovasjonsevnen i Norge? I dagens episode møter du Erna Solberg.

— En av de aller viktigste oppgavene for innovasjonspolitikken i Norge er å få skolen til å lære folk å stille spørsmål og se nye løsninger, ikke bare repetere det de har lært i læreboka, forteller hun.

Solberg har vært Norges statsminister siden siden 16. oktober 2013, partileder i Høyre siden 2004 og innvalgt på Stortinget fra Hordaland siden 1989. I 2005 ble hun utnevnt til kommandør av St. Olavs Orden og i 2016 ble hun tildelt Kong Harald Vs jubileumsmedalje 1991–2016.

I episode #66 av podkastserien ‘De som bygger det nye Norge’ møter du statsminister i Norge, Erna Solberg. Sammen med Silvija Seres snakker de om verdier, livslang læring, hvorfor ting tar tid i politikken og innovasjonspolitikk. Du kan også høre hva teknologer kan lære av politikere? Og hva politikere kan lære av teknologer?

Her finner du de fem mest populære podkastepisodene fra 'De som bygger det nye Norge'

Følg oss på:

Facebook, Instagram, Twitter , LinkedIn og obforum.no


Sharing is caring: