<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

I over 20 år har han investert i oppstartsselskaper hva er det som gjør at man tør å ta den nødvendige risikoen? Og hva er de viktigste investeringskriteriene?

— Vi tar høy risiko. Både på konsept, marked, teknologi og mennesker, forteller venture-investor i Northzone, Tellef Thorleifsson.

Thorleifsson har sin utdanning fra NHH og London School of Economics. Han har yrkeserfaring fra både politikken og som finans- og prosjektdirektør i shippingbransjen. I 1996 byttet han karriere og var han med på å gründe ventureselskapet Northzone. Selskapet har fokus på investeringer og aktivt eierskap i tidlig fase teknologivirksomheter. Northzone har blant annet investert i en av de virkelig store svenske suksesshistoriene innenfor tech — strømmeselskapet Spotify.

I episode #61 møter du venture-investor, Tellef Thorleifsson. For tyve år siden forlot han en trygg shippingjobb for å starte opp investeringsselskapet Northzone. Sammen med Silvija Seres snakker de om impact fond, teknologi, oppstartsselskaper og rekruttering. Thorleifsson deler også sine beste råd til engleinvestorer.

Her finner du de fem mest populære podkastepisodene fra 'De som bygger det nye Norge'

Følg oss på:

Facebook, Instagram, Twitter , LinkedIn og obforum.no


Sharing is caring: