<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Geir Førre har knekt gründerkoden. Tre ganger har han skapt selskaper han har solgt for milliarder av kroner. Hvordan fikk han det til? Og hva kan du lære av han?

— Det var etter jeg solgte det første selskapet at jeg skjønte at jeg var blitt en entreprenør. Etter en liten stund fikk jeg ekstremt lyst til å bruke det jeg hadde lært og starte et nytt selskap — også for å bevise at Chipcon ikke bare var flaks, fortelle Førre.

Geir Førre er mannen som i 1996 startet teknologiselskapet Chipcon. Ti år senere solgte han selskapet for et milliardbeløp til amerikanske eiere. Året etter etablerte han selskapet Energy Micro, som i 2013 ble hans andre milliardsalg til USA. Tre år etter gjør han det igjen. Denne gangen med selskapet Prox Dynamics som aksjonær og styreleder.

I episode #59 av podkastserien ‘De som bygger det nye Norge’ snakker «supergründeren» og teknologiinvestor, Geir Førre om hvordan han har klart å skape tre teknologi-suksesser. Han snakker også om hvordan han har klart å internasjonalisere og hva som har vært fellestrekkene i de ulike prosessene.

Her finner du de fem mest populære podkastepisodene fra 'De som bygger det nye Norge'

Følg oss på:

Facebook, Instagram, Twitter , LinkedIn og obforum.no

Dagens podkastepisode er spilt inn live med 200 deltakere under DigitalBar på Mesh 9. januar.


Sharing is caring: