<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hvilke overraskelser fikk vi i 2017 og hva vil vi se mer av i 2018? Silvija Seres har invitert partner i analysebyrået Opinion, Ole Petter Nyhaug for å snakke mer om dette.

— 2017 var det året vi for første gang gikk fra å være skeptiske og redd for den teknologisk utviklingen — til å bli teknologiens venn, forteller Nyhaug.

Ole Petter Nyhaug er en nysgjerrig fyr som brenner for alt som er nytt. Han har startet og utviklet flere selskaper innen markedsanalyse og er en av få nordmenn som har fått innpass som rådgiver på globalt nivå for merkevarer som Coca-Cola, Audi og IKEA. Som kreativ leder og partner i Opinion jobber han med å forutse trender og lage fremtidsstudier.

— Noe av det vi kommer til å se mer av i 2018 er at mennesker og teknologi vil smelte mer sammen. Vi vil bli mer intime, stoler mer på hverandre og bli positive til teknologien, sier han.

I episode #57 av podkastserien 'De som bygger det nye Norge', møter du kreativ leder og partner i Opinion, Ole Petter Nyhaug. Sammen med Silvija Seres snakker de om de største overraskelsene i 2017 og forventninger til 2018. Fremtidens arbeidsliv, verdien av tillit og tillit i forandring. Du kan også høre Nyhaugs råd til ledere som jobber med markedsføring og kommunikasjon.

Her finner du de fem mest populære podkastepisodene fra 'De som bygger det nye Norge'

Følg oss på:

Facebook, Instagram, Twitter , LinkedIn og obforum.no


Sharing is caring: