<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kristine Masdal Aadne og Silvija Seres oppsummerer arbeidet med sesongen. Hva har vært de viktigste læringspunktene? Og hvilke råd har vi fått?

— Alle de vi har invitert til å bli med i podkasten er folk som jeg føler hadde noe utrolig spennende å fortelle. De er fantastiske tenkere om strategi og digitalisering, forteller Seres.

I sesongens siste episode er rollene snudd. Silvija Seres har tatt ett skritt til siden og er gjest i egen podkastserie. Hun blir intervjuet av podkastredaktør i Oslo Business Forum, Kristine Masdal Aadne.

De siste månedene har 25 helter og heltinner delt spennende perspektiver og viktige lærdommer. Deres konkrete eksempler på Norges unike inngang til verdiskapning har gitt verdifull kunnskap til 40.000 nedlastinger hver måned.

I episode #55 av podkastserien ‘De som bygger det nye Norge’ snakker Aadne og Seres om hvordan podkasten har blitt én av Norges mest populære teknologi-podkaster, arbeidet med sesongen, tre viktigste læringspoenger og hva du kan glede deg til i sesong 3.

Her finner du de fem mest populære podkastepisodene fra 'De som bygger det nye Norge'

Følg oss på:

Facebook, Instagram, Twitter , LinkedIn og obforum.no


Sharing is caring: