<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

— Nå kjøper Uber 26.000 selvkjørende biler av Volvo og Ruter er ute etter å kjøpe tusenvis. Ergo vil man om relativt kort tid bli hentet hjemme av en bil som du enten har alene eller deler med andre, forteller Google Norge-sjefen, Jan Grønbech.

Google organiserer verdens informasjon og har nesten fem milliarder søk hver eneste dag. Siden Grønbech begynte i Google for 12 år siden har han fått 69.000 nye kollegaer. Nå advarer Google-sjefen mot å legge penger i prosjekter som blir utdatert før de er ferdige.

— Faktum er at vi står i fare for å kaste mye penger etter prosjekten vi i fremtiden kommer til å le av, og lure på: «gjorde vi virkelig dette?». For eksempel kan 17-felts motorveien til Asker være en dårlig idè. Innen den er ferdig er det ingen av oss som kommer til å kjøre bil til jobben, forteller han.

I episode #49 av podkastepisoden ‘De som bygger det nye Norge’ møter du Google Norge-sjef, Jan Grønbech. Sammen med Silvija Seres snakker de om hvordan software spiser verden,Googles og Grønbechs perspektiver på fremtiden, utfordringer og hvordan vi kan løse dem.

Her finner du de fem mest populære podkastepisodene fra 'De som bygger det nye Norge'

Følg oss på:

Facebook, Instagram, Twitter , LinkedIn og obforum.no


Sharing is caring: